Your career is about what you want to be and who you want to be. It’s about bringing your skills, your curiosity and your best true self to your work.

Učite, razvijajte svoja znanja i veštine

Šta možeš naučiti u EDGE-u?

Nakon završenog fakulteta, tek počinje proces sticanja znanja i veština koje se primenjuju u poslovnoj praksi. U Edge Networks, radimo na unapređenju komunikacionih veštinai razvijanju emocionalne inteligencije.

Naučićete da postanete orijentisani ka cilju, da kreirate plan kao deo procesa postignuća. Steći ćete znanja koja vode ka razumevanju potreba potrošača, naučiti tehnike prodaje.

Careers-video
Play Video
our coulture veca
im-main-65002
Naša poslovna kultura

Uvažavamo Vaše (tvoje) mišljenje

Naša poslovna kultura je odraz sistema vrednosti koji nastojimo da primenimo u svakodnevnim odnosima sa kolegama i partnerima.

Mi volimo da se zabavljamo, igramo, pevamo, zato često organizujemo druženja, slavimo rođendane i druge događaje. Volimo životinje i poštujemo prirodu. U našem poslovnom prostoru ljubimci su dobrodošli. Najviše od svega uvažavamo ljude kao najbitniji deo kompanije,poštujemo individualnost i raznolikost.

Tragamo za talentovanim pojedincima čije se vrednosti podudaraju sa našim, koji će upotpuniti naš tim svojom jedinstvenom ličnošću.

Budi Fit u Edge-u

Zdrav život – uspešna karijera

Verujemo da zdrav način života donosi više ravnoteže i blagostanja našim zaposlenima.

Promovišemo wellness kroz FitPass program i grupne sportske aktivnosti poput fudbala, biciklizma, planinarenja, plesa, joge i drugih oblika grupnih vežbi. Podstičemo naše zaposlene da budu u formi i da brinu o svom zdravlju.

What can you expect from our hiring process?

Hiring process

Learn more about our selection and recruitment process. Follow the steps to the best employment.
View Details

Zapošljavanje u Edge-u

Saznajte sve o procesu selekcije i regrutacije u našoj kompaniji. Šta te očekuje na intervjuu i kako da apliciraš za željenu poziciju.

OTVORENE POZICIJE

Odaberi poziciju koja ti najviše odgovara.
Prijavi se i pošalji svoj CV.

Customer Service Representative

Improve your customer support skills, learn how to sell online.

Sales Representative

Analyze data, monitor performance reports.

Call Center Supervisor

Become a leader, learn how to motivate your team.