MI SMO EDGE NETWORKS

PAMETNA OUTSORCING REŠENJA

OVO JE NAŠA PRIČA

Sve je počelo sa dobrom idejom

Sa ciljem da predstavimo uslugu korisničke podrške domaćim kompanijama i startup-ovima kao neizostavan deo poslovne strategije, i sa vizijom da na inostranom tržištu zadovoljimo potrebe partnera sa komparativnim cenama i iskusnim timom, počelo je naše putovanje.

Svesni izazova sa kojima se susrećemo na domaćem tržištu, Edge Networks je prvobitno osnovan kao korisnička podrška za domaće partnere. Kako je među prvim partnerima bilo nekoliko Internet prodavnica, timu za korisničku podršku je bilo potrebno unapređenje prodajnih veština. Naši rezultati su brzo rasli, kao i potreba za širenjem tima i novim sektorima.

Izgradili smo tim izuztnih profesionalaca, prodajnih i motivacionih trenera, talentovanih pojedinaca sa samo jednom misijom – da maksimizuju vašu prodaju i profit, i transformišu kupce u ambasadore vašeg brenda.

Prilagođavamo se zahtevima velikih korporacija i podstičemo razvoj jedinstvenih potreba startup-ova.

Proširili smo se na tržišta Velike Britanije i Australije, i spremni smo za mnoga druga.

NAŠE VREDNOSTI

Snaga naših vrednosti utiče na sve što radimo

RAST I RAZVOJ

Orijentisani smo na rast i razvoj pojedinca, kompanije i partnera. Verujemo da je konstantno usavršavanje put koji nikada ne prestaje. Pokreću nas strast, dobre ideje, i jos više rad koji ideje pretvara u uspeh.

TIMSKI DUH

Našim timskim duhom ojačavamo okruženje gde se neguje uzajamno poštovanje, poverenje i otvorenost. Zajedno preuzimamo odgovornost, sarađujemo i pobeđujemo.

KVALITET

Postavljamo visoke standarde za sebe, naše projekte i aktivnosti. Naš cilj je da obezbedimo kvalitetnu uslugu i povećamo vrednost partnerskih kompanija.

INTEGRITET

Postupati sa doslednošću, iskrenošću, obazrivošću, dostojanstvom prema partnerima i kolegama, je jedini način za održivost kompanije.

NAŠ TIM

Zaposleni u Edge-u

Imamo privilegiju da radimo sa grupom profesionalaca i posvećenih ljudi, koji čine srž naše kompanije.

Ponosni smo na naš tim izuzetno talentovanih edukatora i kolega koji menjaju korisničko iskustvo svojim ličnim pristupom.