Proces zapošljavanja – šta možete očekivati?

Istakni se i napreduj

70% rukovodećih pozicija u kompaniji dolazi od internih konkursa za zapošljavanje. Ako želite da naučite više, napredujete i istaknete se svojim dostignućima i talentima, veća je verovatnoća da ćete preći na višu poziciju. Negujemo talente naših zaposlenih i nastojimo da podstaknemo najbolje u njima.

im-main-145603
Play Video
Započnite karijeru u Edge Netoworks još danas!

Prijava za posao

Sve otvorene pozicije oglašavamo na našoj web stranici i LinkedIn profilu, kao i kod partnerskih kompanija za zapošljavanje. Pošalji svoj CV i motivaciono pismo kroz formu na sajtu na stranici KONTAKT ili na E-mail hr@edgenetworks.rs Kod partnerskih kompanija za zapošljavanje prati njihov način apliciranja. Tvoj CV će stići do nas.

Ostavi sjajan utisak na intervjuu

Pripremi se za intervju. Budi spreman/na da pričaš o svom radnom iskustvu i svojim ciljevima u karijeri. Ukoliko nemaš radno iskustvo, to je u redu. Želimo da čujemo na koji način ćeš da doprineseš našem timu. Cenimo radoznalost. Postavi nam pitanja u vezi radne pozicije za koju konkurišeš, o korporativnoj kulturi, klijentima koje zastupamo, našim ciljevima i kolegama sa kojima ćeš sarađivati.

Procena i evaluacija kandidata

Sektor za ljudske resurse, zajedno sa menadžerom tima vrši procenu kandidata na osnovu iskustva, veština i utiska sa intervjua. Utvrdićemo sa kojim klijentom je tvoj skup znanja i veština najkompatibilniji.

Čestitamo, dobili ste posao

Ukoliko si ostavio /la pozitivan utisak u procesu regrutacije, Menadžer sektora za ljudske resurse će te kontaktirati radi potvrde uslova rada i potpisivanja dokumentacije.

Obuke i treninzi

Pre početka rada, obavezno je pohađanje obuke koja će biti organizovana za klijenta koji ti je dodeljen. Dobićeš pristup bazi podataka i svim neophodnim informacijama i radnim procedurama, koje će olakšati tvoj novi početak

Onboarding

Svesni smo da ti kao novom članu tima, treba prijatelj koji će te uputiti u kulturu kompanije i radne procese. Na samom početku će ti biti dodeljen kolega iz tvog tima, domaćin – mentor koji će ti učiniti prijatnijim prve mesece rada.

OTVORENE POZICIJE

Odaberi poziciju koja ti najviše odgovara.
Prijavi se i pošalji svoj CV.

Customer Service Representative

Improve your customer support skills, learn how to sell online.

Sales Representative

Analyze data, monitor performance reports.

Call Center Supervisor

Become a leader, learn how to motivate your team.